Risalamandeis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg, sukker og kornene fra vaniljestangen piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter.
En rest risengrød (gerne kogt uden salt) kommes i en foodprocessor og blendes. Kom de piskede æggeblommer i og blend igen kort. Fløden piskes let stiv og vendes i massen. Smages til med mandelessens og evt. lidt ekstra sukker. Hældes på form og fryses. Serveres med kirsebærsauce og mandelsplitter. |
|
Opskriften er vist 20 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne