Risalamandeis

Risalamandeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Risalamandeis, billede 4 Risalamandeis, billede 1 Risalamandeis, billede 2 Risalamandeis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 æggeblommer past.
100 g.sukker
1 Vaniljestang, kornene heraf
 
500 g.risengrød
5 dl.piskefløde
 Mandelessens
 
 Tilbehør:
 Kirsebærsauce
 mandelsplitter
 
Opskrift:
Æg, sukker og kornene fra vaniljestangen piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter.

En rest risengrød (gerne kogt uden salt) kommes i en foodprocessor og blendes. Kom de piskede æggeblommer i og blend igen kort.

Fløden piskes let stiv og vendes i massen. Smages til med mandelessens og evt. lidt ekstra sukker.

Hældes på form og fryses.

Serveres med kirsebærsauce og mandelsplitter.





karakterer:
Opskriften er vist 20 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu