Pastasuppe

Pastasuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Pastasuppe, billede 4 Pastasuppe, billede 1 Pastasuppe, billede 2 Pastasuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1 Løg
200 g.knoldselleri
250 g.gulerødder
250 g.kartofler
2 fedhvidløg
0.5 tsk.timian, tørret
0.5 tsk.oregano, tørret
0.25 tsk.cayennepeber
250 g.Zucchini - hakket
350 g.tomater - hakkede
1.5 l.vand
2 bouillonterning, grøntsag
140 g.majs, frost
 Salt
 peber
 
100 g.suppehorn, rå
 
 Pynt:
 Persille, frisk
 olivenolie
 
Opskrift:
Kom selleri, gulerødder og kartofler i tern og hakket løg i en gryde. Tilsæt salt og olivenolie. Steg ved medium-høj varme, indtil grøntsagerne er bløde i cirka 5 til 6 minutter. Tilsæt hakket hvidløg, tørret timian, oregano, cayennepeber (kan undlades) og steg ved medium varme i yderligere 1 minut eller indtil dufter.

Tilsæt hakket zucchini, tomater, salt, bouillontern, vand og bland godt. Skru varmen til høj. Dæk låget og bring det kraftigt i kog. Når det begynder at koge, reducer du varmen til middel-lav og kog i cirka 25 minutter, eller indtil kartoflerne er kogte.

Mens grøntsagerne koger koges pastaen. Fyld en lille gryde med 4 til 5 kopper vand og bring det i kog. Tilsæt salt og pasta og rør rundt med en ske. Underkog pastaen i 3 til 4 minutter (eller tjek pakkens instruktioner for at tilberede pastaen til suppe). Vi vil have pastaen underkogt, fordi den fortsat vil koge når den kommes i den varme suppe.

Når det er kogt, sluk for komfuret og lad det køle lidt af, før det blendes. Blend det til en jævn puré. Tænd for komfuret til medium til medium høj varme. Tilsæt de frosne majs til suppen og bring suppen i kog. Så snart suppen begynder at koge, sluk for varmen.

Tilsæt den kogte pasta, friskkværnet sort peber. Server suppen med olivenolie og hakket persille på toppen og et godt brød til. Er suppen for tyk til din smag, kan du tynde ud med kogende vand. Tilsæt IKKE koldt vand, ellers ødelægger det smagen





karakterer:
Opskriften er vist 20 gange,
og udskrevet 0 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu