Pastasuppe
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom selleri, gulerødder og kartofler i tern og hakket løg i en gryde. Tilsæt salt og olivenolie.
Steg ved medium-høj varme, indtil grøntsagerne er bløde i cirka 5 til 6 minutter. Tilsæt hakket hvidløg, tørret timian, oregano, cayennepeber (kan undlades) og steg ved medium varme i yderligere 1 minut eller indtil dufter.
Tilsæt hakket zucchini, tomater, salt, bouillontern, vand og bland godt. Skru varmen til høj. Dæk låget og bring det kraftigt i kog. Når det begynder at koge, reducer du varmen til middel-lav og kog i cirka 25 minutter, eller indtil kartoflerne er kogte. Mens grøntsagerne koger koges pastaen. Fyld en lille gryde med 4 til 5 kopper vand og bring det i kog. Tilsæt salt og pasta og rør rundt med en ske. Underkog pastaen i 3 til 4 minutter (eller tjek pakkens instruktioner for at tilberede pastaen til suppe). Vi vil have pastaen underkogt, fordi den fortsat vil koge når den kommes i den varme suppe. Når det er kogt, sluk for komfuret og lad det køle lidt af, før det blendes. Blend det til en jævn puré. Tænd for komfuret til medium til medium høj varme. Tilsæt de frosne majs til suppen og bring suppen i kog. Så snart suppen begynder at koge, sluk for varmen. Tilsæt den kogte pasta, friskkværnet sort peber. Server suppen med olivenolie og hakket persille på toppen og et godt brød til. Er suppen for tyk til din smag, kan du tynde ud med kogende vand. Tilsæt IKKE koldt vand, ellers ødelægger det smagen |
|
Opskriften er vist 306 gange,
og udskrevet 5 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne