Lasagnesuppe
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
I en stor gryde opvarmes olivenolien ved middel varme.
Tilsæt Salsiccia som er taget ud af skindet, (kan også købes som fars) svits til den er brunet, og bryd den i små stykker med en spatel.
Overskydende fedt, kan evt. drænes fra gryden for at forhindre, at suppen bliver for fedtet.
Tilsæt løg i tern og hakket hvidløg i gryden med det kogte kød. Sauter i 3-4 minutter, eller indtil løget bliver gennemsigtigt og duftende. Hæld hønsebouillon, fløde og tomater som er blendet i, omrør godt. Rør italienske krydderi, salt og sort peber i. Juster krydderierne efter behov. Bring blandingen i kog. Tilsæt de knækkede lasagneplader til gryden, og sørg for, at de er dækket. Skru ned for varmen og kog i 10-12 minutter, eller indtil pladerne er møre, men ikke grødet. Reducer varmen til lav. Rør den revne parmesanost i, så den smelter og tykner suppen. Tilsæt den strimlede mozzarellaost under omrøring, indtil den er glat og cremet. Hæld suppen i skåle. Pynt hver portion med frisk basilikum eller persille for ekstra farve og smag. Lasagnesuppe serveres bedst varm, med sprødt brød eller hvidløgsbrød ved siden af for at opsuge den cremede bouillon. |
|
Opskriften er vist 300 gange,
og udskrevet 7 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne