Lasagnesuppe

Lasagnesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Lasagnesuppe, billede 4 Lasagnesuppe, billede 1 Lasagnesuppe, billede 2 Lasagnesuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.Salsiccia (italiensk pølse)
1 spsk.olivenolie
1 løg
3 fedhvidløg
 
1 l.hønsebouillon
5 dl.piskefløde
1 ds.Hakkede tomater
8 lasagneplader
1 tsk.italiensk krydderi
 Salt
 peber
100 g.revet parmesanost
100 g.revet mozzarellaost
 
 Pynt:
 Basilikum, frisk
 
Opskrift:
I en stor gryde opvarmes olivenolien ved middel varme. Tilsæt Salsiccia som er taget ud af skindet, (kan også købes som fars) svits til den er brunet, og bryd den i små stykker med en spatel. Overskydende fedt, kan evt. drænes fra gryden for at forhindre, at suppen bliver for fedtet.

Tilsæt løg i tern og hakket hvidløg i gryden med det kogte kød. Sauter i 3-4 minutter, eller indtil løget bliver gennemsigtigt og duftende.

Hæld hønsebouillon, fløde og tomater som er blendet i, omrør godt. Rør italienske krydderi, salt og sort peber i. Juster krydderierne efter behov. Bring blandingen i kog.

Tilsæt de knækkede lasagneplader til gryden, og sørg for, at de er dækket. Skru ned for varmen og kog i 10-12 minutter, eller indtil pladerne er møre, men ikke grødet.

Reducer varmen til lav. Rør den revne parmesanost i, så den smelter og tykner suppen. Tilsæt den strimlede mozzarellaost under omrøring, indtil den er glat og cremet.

Hæld suppen i skåle. Pynt hver portion med frisk basilikum eller persille for ekstra farve og smag.

Lasagnesuppe serveres bedst varm, med sprødt brød eller hvidløgsbrød ved siden af for at opsuge den cremede bouillon.





karakterer:
Opskriften er vist 36 gange,
og udskrevet 5 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu