Koldhævede burgerboller

Koldhævede burgerboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Koldhævede burgerboller, billede 4 Koldhævede burgerboller, billede 1 Koldhævede burgerboller, billede 2 Koldhævede burgerboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 gram Gær, frisk
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Opløs gær og salt i koldt vand.
Tilsæt olie og mel, men ikke al melet. Ælt dejen sammen og ælt efterhånden mere af melet i, til dejen slipper.

Del dejen i 4 stykker som rulles til boller der trykkes flade til de er 1 cm tyk.

Dækkes med folie (ikke for stramt) eller et fugtigt klæde og sættes i køleskab natten over ca. 12 timer.

Pensles med æg og drysses evt. med sesamfrø.

Bages midt i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 144 gange,
og udskrevet 5 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8361 (1990 kcal)
KJ pr. stk. 2090 (497 kcal)
Vægt ialt 898 gram
Vægt pr. stk. 224 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 931 KJ (221 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 42.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu