Koldhævede burgerboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gær og salt i koldt vand.
Tilsæt olie og mel, men ikke al melet. Ælt dejen sammen og ælt efterhånden mere af melet i, til dejen slipper. Del dejen i 4 stykker som rulles til boller der trykkes flade til de er 1 cm tyk. Dækkes med folie (ikke for stramt) eller et fugtigt klæde og sættes i køleskab natten over ca. 12 timer. Pensles med æg og drysses evt. med sesamfrø. Bages midt i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter. |
|
Opskriften er vist 144 gange,
og udskrevet 5 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne