Apple Turnovers

Apple Turnovers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Apple Turnovers, billede 4 Apple Turnovers, billede 1 Apple Turnovers, billede 2 Apple Turnovers, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.æbler (Granny Smith er bedst!)
25 g.smør
150 g.brun farin
1 tsk.kanel, stødt
2 spsk.maizena majsstivelse
 
2 ruller butterdej a 275g.
 
 Glasur:
 Flormelis
 vand
 
Opskrift:
Start med at skrælle, udkerne og skære æblerne i tern, du kan bruge den slags du vil, men Granny Smith giver en dejlig syrlighed og koger ikke ud.

Smelt smørret i en gryde, kom æbletern i gryden i 2 minutter, inden du tilsætter brun farin og kanel, og fortsæt derefter med at røre i 2 minutter mere. Tilsæt majsstivelse og kog til saucen er blevet tyk og rør rundt til æblerne er dækket.

Forvarme din ovn til 200 grader C.

Vi har brugt butterdejsruller fra køl, rullerne pakkes ud og skæres i stykker på ca. 13x13 cm.

Læg en skefuld æbler i midten af hver firkant, og fold dejen over for at omslutte den (trekantet), forsegl kanterne ved at trykke dem samme med en gaffel. Læg dem på en bageplade med ca. 3 cm. mellemrum.

Bages ved 200 grader C. i ca. 25 minutter.

Pyntes med glasur når de er afkølede





karakterer:
Opskriften er vist 469 gange,
og udskrevet 5 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu