Apple Turnovers
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at skrælle, udkerne og skære æblerne i tern, du kan bruge den slags du vil, men Granny Smith giver en dejlig syrlighed og koger ikke ud.
Smelt smørret i en gryde, kom æbletern i gryden i 2 minutter, inden du tilsætter brun farin og kanel, og fortsæt derefter med at røre i 2 minutter mere. Tilsæt majsstivelse og kog til saucen er blevet tyk og rør rundt til æblerne er dækket. Forvarme din ovn til 200 grader C. Vi har brugt butterdejsruller fra køl, rullerne pakkes ud og skæres i stykker på ca. 13x13 cm. Læg en skefuld æbler i midten af hver firkant, og fold dejen over for at omslutte den (trekantet), forsegl kanterne ved at trykke dem samme med en gaffel. Læg dem på en bageplade med ca. 3 cm. mellemrum. Bages ved 200 grader C. i ca. 25 minutter. Pyntes med glasur når de er afkølede |
|
Opskriften er vist 469 gange,
og udskrevet 5 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne