Misosuppe
Oprindelsesland : Japan Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rammen nudler koges 4-5 minutter.
Sigtes og skylles i koldt vand.
Misopasta røres op med lidt vand og evt. lidt citronsaft. Kommes i en gryde med revet ingefær og fintsnittet chili efter smag. Koges godt igennem. Shitake eller anden type svamp skæres i skiver og ristes let i olie skal stadig have lidt bid. Forårsløg og hvidkål strimles fint, tofu skæres i tern. Fordel fyldet i 2 skåle og hæld den kogende suppe over. Fordel babyspinat over og serveres straks. |
|
Opskriften er vist 256 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne