Misosuppe

Misosuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Oprindelsesland : Japan

JapanKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Misosuppe, billede 4 Misosuppe, billede 1 Misosuppe, billede 2 Misosuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.miso
1 l.vand
1 tsk.ingefær, frisk
1 rød chilipeber
 
 Fyld:
100 g.rammen nudler
100 g.friske shitake
1 spsk.olie
2 forårsløg
50 g.hvidkål
150 g.friske bønnespirer
100 g.Edamame bønner, afskallede
50 g.tofu
 
 babyspinat
 
Opskrift:
Rammen nudler koges 4-5 minutter. Sigtes og skylles i koldt vand.

Misopasta røres op med lidt vand og evt. lidt citronsaft. Kommes i en gryde med revet ingefær og fintsnittet chili efter smag. Koges godt igennem.

Shitake eller anden type svamp skæres i skiver og ristes let i olie skal stadig have lidt bid.

Forårsløg og hvidkål strimles fint, tofu skæres i tern.

Fordel fyldet i 2 skåle og hæld den kogende suppe over. Fordel babyspinat over og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 251 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu