Hawaii Bøf
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : A. Roldhave Indsendt : |
|
|
FORBEREDELSE
1. Snit løget i små tern. 2. Snit champignonerne i små stykker. 3. Skær ananasskiverne i stykker, men gem 6 skiver – én ring til hver bøf. 4. Bland kødet, så det bliver ensartet, og form 6 bøffer på ca. 130 g hver. Krydr bøfferne med peber. Det resterende kød bruges i næste trin. KØD OG GRØNTSAGER 1. Kom en sjat olivenolie i en gryde, og svits løg, champignoner og ananastern. 2. Tilsæt resten af kødet, og brun det af sammen med løg, champignon og ananas. Krydr med salt og peber. 3. Læg låg på, og gem det til senere i opskriften. RIS 1. Sæt vandet over i en gryde, og tilsæt salt. 2. Når vandet koger, kommes risene i, og de koges færdige (12-14 minutter). BØFFER 1. Imens risene koger, steger du bøfferne i 50 g margarine, så de bliver brune. 2. Krydr bøfferne med lidt salt, når de er vendt (så holdes de saftige). 3. Når bøfferne er stegte, lægges de i et ildfast fad og sættes i ovnen. Ananasskiver: Steg ananasskiverne i fedtstoffet fra bøfferne, og imens du gør det, laver du saucen. SAUCE 1. Smelt 50 g margarine, og brænd karryen af i et par sekunder. 2. Tilsæt melet, og rør det sammen. 3. Pisk piskefløde og ananassaft i, og kog op under omrøring. 4. Når saucen er godt varm, tilsættes de svitsede grøntsager og kød, som blandes i saucen. |
|
Opskriften er vist 127 gange,
og udskrevet 5 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne