Blomkålscurry
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opvarm olie i en gryde på lav til medium flamme. Tilsæt sennep, spidskommen og laurbær.
Når frøene begynder at syde og poppe, tilsæt løg og grøn chili. Sauter til de er gyldne, i cirka 5 til 6 minutter. Rør ingefær hvidløg i og svits i cirka 30 til 60 sekunder. Tilsæt tomater og salt. Sauter indtil tomaterne går i stykker. Rør gurkemeje, chilipulver, garam masala og korianderpulver i. Sauter i 30 til 60 sekunder, indtil masalaen dufter aromatisk. Tilsæt blomkålsbuketter og svits i 1 til 2 minutter ved medium høj varme. Hæld halvdelen af kokosmælk og giv en god blanding. Blomkål afgiver masser af fugt, så pas på ikke at tilsætte meget på én gang. Kog tildækket, indtil blomkålen er mør, men ikke grødet. Tilsæt eventuelt mere vand eller kokosmælk for at få karryen til den ønskede konsistens. Jeg tilføjede en halv kop kokosmælk på dette tidspunkt. Smag til med salt og garam masala efter dine præferencer. Pynt blomkålskarry med friske korianderblade. |
|
Opskriften er vist 290 gange,
og udskrevet 4 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne