Panko kylling

Panko kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Panko kylling, billede 4 Panko kylling, billede 1 Panko kylling, billede 2 Panko kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.panko rasp
 olivenolie
600 g.kyllingebryst
 
 Dejen:
1 æg
1 spsk.vand
2 spsk.hvedemel
2 spsk.mayonnaise
2 spsk.sennep
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 220 grader C. Spred panko ud over bradepande, og spray let med olivenoliespray, og bland derefter forsigtigt. Bages i 4-5 minutter, indtil de er gyldenbrune.

Skær kyllingen i strimler eller mindre stykker efter ønske.

Dejen:
Pisk ægget, tilsæt vand og bland. Tilsæt mel og bland til en pasta. Tilsæt mayonnaise og sennep og rør rundt. Tilsæt salt og peber og rør rundt for at inkorporere.

Dyp kyllingestykkerne i melblandingen, og læg dem på alle sider. Læg kyllingen i pankoen og slyng krummerne for at dække kyllingen. Tryk ned på pankoen for at hjælpe brødkrummerne til at klæbe til kyllingen. Læg den på en rist, der er placeret oven på en bradepande og sprøjtet let med olivenolie.

Steg kyllingen møre i cirka 15 minutter, eller indtil de er færdige. Kyllingen skal nå en indre temperatur på 75 grader C.

Server disse kyllingen med din yndlings dyppesauce - ranch, honningsennep, mayo, bbq eller ketchup!!

Tips:

Mayo/sennepspastablandingen hjælper med at sikre pankoen til kyllingen, og forristning af pankoen hjælper med at give disse bagte kyllingen en smuk gylden sprød belægning, som hele din familie vil elske!





karakterer:
Opskriften er vist 700 gange,
og udskrevet 2 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu