Ingenting

Ingenting, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 80 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Ingenting, billede 4 Ingenting, billede 1 Ingenting, billede 2 Ingenting, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Marengs:
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Opskrift:
Dej:
Hak mel og smør sammen til det ligner revet ost. Ælt æggeblommerne i. Dejen rulles til pølser ca. 5 cm. i diameter og lægges i køleskab et par timer.

Dejen skæres i skiver ca. 2 mm. tykke der lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.

Dejen kan også rulles ud og udstikkes.

Marengs:
Til marengsen piskes æggehviderne meget stive, sukkeret piskes i lidt ad gangen, eddike piskes i og de finthakkede mandler vendes i til sidst.

Der sættes 1 tsk. marengs på hver af de bitte små kager, når de er sat på en smurt bageplade.

Bages ved jævn varme 175 grader, til toppen er gylden.

Tips:

Sønderjyske.





karakterer:
Opskriften er vist 615 gange,
og udskrevet 30 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19176 (4565 kcal)
KJ pr. stk. 239 (57 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. stk. 13 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1826 KJ (434 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 21.8 gram
Kulhydrat 56.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu