Ingenting
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Hak mel og smør sammen til det ligner revet ost. Ælt æggeblommerne i. Dejen rulles til pølser ca. 5 cm. i diameter og lægges i køleskab et par timer. Dejen skæres i skiver ca. 2 mm. tykke der lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen kan også rulles ud og udstikkes. Marengs: Til marengsen piskes æggehviderne meget stive, sukkeret piskes i lidt ad gangen, eddike piskes i og de finthakkede mandler vendes i til sidst. Der sættes 1 tsk. marengs på hver af de bitte små kager, når de er sat på en smurt bageplade. Bages ved jævn varme 175 grader, til toppen er gylden. Tips: Sønderjyske. |
|
Opskriften er vist 289 gange,
og udskrevet 6 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne