Æblefisk
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen æltes hurtigt sammen og rulles ud til en firkant ca. 5 mm. tyk.
Den skæres ud i firkante på 10x10 cm. Der lægges en klat æblemos på midten af hvert stykke. Fold dejen hen over til en trekant og tryk kanterne sammen med en gaffel. Pensles med æg og bages ved 200 grader C. i ca. 25 minutter. Tips: Æblemos: Købt æblemos er gerne meget tynd, så vi vil anbefale at lave den selv. Se vores opskrift på æblemos her |
|
Opskriften er vist 1110 gange,
og udskrevet 7 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne