Focacciapizza
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gærblanding:
Bland vand, gær og sukker og lad det stå 5-10 minutter. Dej: Bland mel og salt og tilsæt gærblandingen lidt efter lidt og rør dejen 5-7 minuter, kan med fordel gøres på maskine. Hæld olivenolie over dejen og dæk skålen med folie og lad den hæve 2 timer. Løft dejen op. Lad den overskydende olie dryppe ned i bradepanden og smør bunden inden du ligger dejen i. Tryk dejen lidt ud i bradepanden, behøver ikke fylde hele bradepanden i første omgang. Lad hæve 30-60 minutter. Tryk dejen det sidste ud og du er nu klar til at komme fyld på. Spred pizzasaucen ud. Drys med ost og oregano, og fordel peperoni over. Ovenpå kan der kommes yderligere fyld vi har brugt oliven og jalapenos skåret i skiver og skivet rødløg. |
|
Opskriften er vist 588 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne