Focacciapizza

Focacciapizza , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Focacciapizza , billede 4 Focacciapizza , billede 1 Focacciapizza , billede 2 Focacciapizza , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Gærblanding:
3.5 dl.vand
2 spsk.tørgær
0.5 spsk.sukker
 
 Dej:
500 g.hvedemel
0.5 spsk.salt
 
0.5 dl.olivenolie
 
 Toppings:
2 dl.pizzasauce
150 g.revet ost
 oregano, tørret
100 g.peperoni
 
 Evt. fyld:
 oliven
 rødløg
 jalapenos
 svampe
 cherrytomater
 peberfrugt
 
Opskrift:
Gærblanding:
Bland vand, gær og sukker og lad det stå 5-10 minutter.

Dej:
Bland mel og salt og tilsæt gærblandingen lidt efter lidt og rør dejen 5-7 minuter, kan med fordel gøres på maskine.

Hæld olivenolie over dejen og dæk skålen med folie og lad den hæve 2 timer.

Løft dejen op. Lad den overskydende olie dryppe ned i bradepanden og smør bunden inden du ligger dejen i. Tryk dejen lidt ud i bradepanden, behøver ikke fylde hele bradepanden i første omgang. Lad hæve 30-60 minutter.

Tryk dejen det sidste ud og du er nu klar til at komme fyld på.

Spred pizzasaucen ud. Drys med ost og oregano, og fordel peperoni over.

Ovenpå kan der kommes yderligere fyld vi har brugt oliven og jalapenos skåret i skiver og skivet rødløg.





karakterer:
Opskriften er vist 519 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu