Focaccia boller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dagen før (ca. 18 timer før bollerne skal bages)
Bland mel, salt og tørgær i en stor skål. Tilsæt vandet lidt af gangen indtil du har en sammenhængende våd kugle. Der må ikke være tørt mel tilbage i skålen. Dæk skålen med vitawrap og lad den stå ved stuetemperatur i 16-18 timer. Efter 16-18 timer vil dejen ligne en stor boblende masse. Drys med så meget mel at dejen kan skrabes ud af skålen uden den klistre til dine hænder. Del dejen i 9 stykker og form til boller. Dejen er stadig ret våd så drys med rigeligt mel mens du arbejder. Læg bollerne på bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olivenolie og drys med italiensk krydderi og lad dem hæve 30-60 minutter indtil dobbelt størrelse. Bages ved 200 grader C. alm. ovn til de er lys gyldenbrune ca. 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 363 gange,
og udskrevet 13 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne