Hokaidosuppe med selleri
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Muldvarp Indsendt : |
|
|
Hokaido skrælles og kærner fjernes.
Kartofler skrælles Selleri skrælles. Løg pilles. Løgene deles i kvarte. Hokaido, kartofler og selleri skæres i tern. Kog den røgede snitte i 1-1½ liter vand tilsat ½ tsk timian Når kødet er kogt, tages det op og stilles til afkøling. Når kødet er koldt, koges kartofler, selleri, porre, løg og hokaido i væsken. Kogetid ca. 15 minutter. Herefter blændes det hele let. Smag evt til med salt. Det afkølede kød skæres i skiver og serveres med sennep og rødbeder til suppen. Suppen pyntes med croutoner |
|
Opskriften er vist 88 gange,
og udskrevet 2 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne