Paneret blomkål
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Dejen røres sammen til en meljævning som stilles til side mens du ordner blomkålen. Blomkålen renses deles i mindre buketter. Dyp blomkålsbuketterne i dejen og vend dem derefter i rasp og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. Ovn i 20-25 minutter. |
|
Opskriften er vist 921 gange,
og udskrevet 14 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne