Sorbet på agurk
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : |
|
|
Agurkerne skrælles, skæres igennem på langs og kernerne fjernes. De kommes i blenderen og pureres, hvorefter der tilsættes sukker, gin og æggehvider. Der blendes endnu et par minutter, massen skal være helt fin.
Massen hældes op i en skål og stilles i frysenren. Under indfrysningen skal skålen tages ud nogle gange, hvor sorbeten piskes grundigt igennem.
Samtidig sættes nogle høje glas i køleskabet. Når sorbeten skal serveres, kommes den i de kolde glas, lidt citronsaft dryppes over og skal der pyntes, så klæder nogle citronmelisseblade retten.
|
|
Opskriften er vist 14800 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne