Kogt kyllingebryst
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker.
Hvis gulerødder og knoldselleri er med top kan denne også kommes ved.
Grøntsager kommes i en gryde. Hæld vand over og kom lidt salt i vandet. Bringes i kog. Når grøntsagerne koger kommes kyllingebryst i gryden og koger ca. 15 minutter. Kan serveres med aspargessovs eller peberrodssovs med kartofler og grøntsager. Eller kan bruges til i salat eller til kylling i tarteletter. Tips: Grøntsagerne er ikke nødvendigt, men de giver god smag til kyllingen. Hvis du ikke ønsker at bruge grøntsager kan vandet koges op med en grøntsags bouillonterning. |
|
Opskriften er vist 966 gange,
og udskrevet 10 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne