Kogt kyllingebryst

Kogt kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kogt kyllingebryst, billede 4 Kogt kyllingebryst, billede 1 Kogt kyllingebryst, billede 2 Kogt kyllingebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kyllingebryst
 
 gulerødder
 porre
 knoldselleri
 Vand
 Salt
 
Opskrift:
Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Hvis gulerødder og knoldselleri er med top kan denne også kommes ved.

Grøntsager kommes i en gryde. Hæld vand over og kom lidt salt i vandet. Bringes i kog.

Når grøntsagerne koger kommes kyllingebryst i gryden og koger ca. 15 minutter.

Kan serveres med aspargessovs eller peberrodssovs med kartofler og grøntsager.

Eller kan bruges til i salat eller til kylling i tarteletter.

Tips:

Grøntsagerne er ikke nødvendigt, men de giver god smag til kyllingen.

Hvis du ikke ønsker at bruge grøntsager kan vandet koges op med en grøntsags bouillonterning.





karakterer:
Opskriften er vist 928 gange,
og udskrevet 10 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu