Kogt kyllingebryst

Kogt kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kogt kyllingebryst, billede 4 Kogt kyllingebryst, billede 1 Kogt kyllingebryst, billede 2 Kogt kyllingebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Hvis gulerødder og knoldselleri er med top kan denne også kommes ved.

Grøntsager kommes i en gryde. Hæld vand over og kom lidt salt i vandet. Bringes i kog.

Når grøntsagerne koger kommes kyllingebryst i gryden og koger ca. 15 minutter.

Kan serveres med aspargessovs eller peberrodssovs med kartofler og grøntsager.

Eller kan bruges til i salat eller til kylling i tarteletter.

Tips:

Grøntsagerne er ikke nødvendigt, men de giver god smag til kyllingen.

Hvis du ikke ønsker at bruge grøntsager kan vandet koges op med en grøntsags bouillonterning.






karakterer:
Opskriften er vist 21649 gange,
og udskrevet 47 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2940 (700 kcal)
KJ pr. Pers. 735 (175 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. Pers. 150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 490 KJ (116 kcal)
Protein 24.0 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 1.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu