Jordbærpure

Jordbærpure, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Coulis (Frugtpure)

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Jordbærpure, billede 4 Jordbærpure, billede 1 Jordbærpure, billede 2 Jordbærpure, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Jordbær, frost 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
De frosne jordbær og sukker bringes langsomt i kog og koger et par minutter inden de tages af varmen.

Bærrene pureres, det kan gøres med stavblender.

Stilles i køleskab og serveres kold som tilbehør til f.eks. is.





karakterer:
Opskriften er vist 646 gange,
og udskrevet 9 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2433 (579 kcal)
KJ pr. Pers. 608 (144 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. Pers. 150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 405 KJ (96 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 24.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu