Jordbærpure
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De frosne jordbær og sukker bringes langsomt i kog og koger et par minutter inden de tages af varmen.
Bærrene pureres, det kan gøres med stavblender. Stilles i køleskab og serveres kold som tilbehør til f.eks. is. |
|
Opskriften er vist 847 gange,
og udskrevet 10 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne