Panna cotta baileys
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Italien Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød husblasen i koldt vand.
Flæk vaniljestangen og smulder vaniljekornene i sukkeret.
Sukker og fløde varmes op til kogepunktet. Tilsæt den udblødte, knugede husblas og smelt den ved svag varme og til sidst røres Baileys i. Fordeles i portionsglas og stilles i køleskabet, gerne natten over. Pynt med revet chokolade og evt. friske bær. |
|
Opskriften er vist 1638 gange,
og udskrevet 9 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne