Panna cotta baileys

Panna cotta baileys, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Panna cotta baileys, billede 4 Panna cotta baileys, billede 1 Panna cotta baileys, billede 2 Panna cotta baileys, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl.piskefløde
1 vaniljestang
2 spsk.sukker
2 Husblas, blade
1 dl.Baileys
 
 Pynt:
 mørk chokolade
 
Opskrift:
Udblød husblasen i koldt vand. Flæk vaniljestangen og smulder vaniljekornene i sukkeret.
Sukker og fløde varmes op til kogepunktet. Tilsæt den udblødte, knugede husblas og smelt den ved svag varme og til sidst røres Baileys i.

Fordeles i portionsglas og stilles i køleskabet, gerne natten over.

Pynt med revet chokolade og evt. friske bær.





karakterer:
Opskriften er vist 1638 gange,
og udskrevet 9 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu