Solbærsorbet
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog vand og sukker i 5 minutter. Lad lagen svale.
Mos bærrene i en blender og bland med lagen. Frys blandingen 1½ time. Pisk æggehvider stive og pisk flormelis i. Vend det i isen. Frys igen. |
|
Opskriften er vist 90912 gange,
og udskrevet 2081 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (47 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-07-21 11:00:58 God og frisk! Meget lækker med en tung brownie til👍🏻 Signe - 2011-07-16 14:32:42 Den ser rigtig god ud, jeg glæder mig til at smage den! :-) Ida - 2007-11-10 11:34:52 Virkelig god sorbet, rigtig flot farve ! jeg kom lidt extra solbær i så smager den bedre! :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Efter bærrene er most i blenderen kan det anbefales at si dem. Sorbeten bliver superlækker anonym - 2005-01-01 01:01:01 Prøv sorbeten med en citron-birkeskage til. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kort og godt genial is. Kogte dog lige bærene lidt med i sukkermassen for at få lidt farve ud af dem. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også bruge hinbær istedet for solbær... det er godt! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god, og meget let at lave! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne