Focaccia muffins
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt olivenolie, hvedemel og durummel og rør dejen sammen. Dejen skal være lind - den skal ikke æltes.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 2 timer. Fordel dejen i muffinsforme. Lad den efterhæve tildækket ca. 30 min. Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Pensel med olivenolie og drys med Provencekrydderi eller rosmarin og evt. salt. Bag muffinene 25 min. Lad muffinene køle af på en bagerist. Skær ud og server. |
|
Opskriften er vist 329360 gange,
og udskrevet 6624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne