Panna cotta med jordbær

Panna cotta med jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Panna cotta med jordbær, billede 4 Panna cotta med jordbær, billede 1 Panna cotta med jordbær, billede 2 Panna cotta med jordbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Panna cotta
4 dl.Piskefløde
1 Vaniljestang, kornene heraf
2 spsk.Sukker
2 bladeHusblas, blade
 
 Sukkerlage:
2 dl.vand
50 g.rørsukker
 
125 g.jordbær
 
 Pynt:
 Mynte, frisk
 
Opskrift:
Panna Cotta:
Husblas lægges i blød i rigeligt vand.
Vaniljestangen flækkes og kornene skrabes ud. Smuldre vaniljekornene ud i sukkeret.
Fløde og sukker koges, det hældes over i en skål. Heri røres husblassen, mens blandingen stadig er varm. Fyldes i serveringsglas og køles til dagen efter.

Marinerede jordbær:
Sukkerlagen koges op, og lad den køle lidt af inden den hældes over jordbær skåret i skiver lad jordbærrene marinere til næste dag.

De marinerede jordbær og noget af lagen kommes i glassene. Pynt evt. med et mynteblad ved servering.





karakterer:
Opskriften er vist 33229 gange,
og udskrevet 877 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu