Panna cotta med jordbær
Oprindelsesland : Italien Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Panna Cotta:
Husblas lægges i blød i rigeligt vand. Vaniljestangen flækkes og kornene skrabes ud. Smuldre vaniljekornene ud i sukkeret. Fløde og sukker koges, det hældes over i en skål. Heri røres husblassen, mens blandingen stadig er varm. Fyldes i serveringsglas og køles til dagen efter. Marinerede jordbær: Sukkerlagen koges op, og lad den køle lidt af inden den hældes over jordbær skåret i skiver lad jordbærrene marinere til næste dag. De marinerede jordbær og noget af lagen kommes i glassene. Pynt evt. med et mynteblad ved servering. |
|
Opskriften er vist 33234 gange,
og udskrevet 877 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne