Oksekød med spidskål
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits de halve løgringe, de pillede hvidløgsfed og tyksteg skåret i ca. 3 x 3 cm. i fedtstoffet i en gryde. Krydr med salt og peber, tilsæt timian. Tilsæt hvidvin eller æblejuice og bouillon gradvis under omrøring. Lad retten småkoge under låg i 45-60 minutter.
Når kødet er mørt, vendes det groft snittede spidskål eller sommer- eller savojkål i og lad det småsimre endnu 10 minutter. Lige før serveringen jævnes retten med en meljævning eller smørbolle og der tilsættes ærter og plukket dild. Smag til med salt og peber. Serveres med nye kogte kartofler |
|
Opskriften er vist 55684 gange,
og udskrevet 6396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne