Kylling med spidskål
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spidskålen kvartes og stokken skæres ud.
Skår spidskålen i mundrette stykker ca. 4 cm.
Kyllingen skæres også i mundrette stykker.
Kartoflerne halveres.
Skær det nederste af aspargesene som kasseres.
Skær herefter aspargesene i ca. 3 cm. stykker.
Gulerødder, gerne nye rives groft.
Kylling og kartofler svitses i smør. Tilsæt 1 spsk. vand samt timian, salt og peber. Småsimrer ca. 5 minutter under låg. Tilsæt spidskålen og simrer endnu 10 minutter under låg. Tilsæt så gulerødder og asparges og giv retten endnu 5 minutter. Serveres med yderligere smør hvis man er til det, samt fintklippet dild. |
|
Opskriften er vist 1142 gange,
og udskrevet 18 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne