Kylling med spidskål

Kylling med spidskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kylling med spidskål, billede 4 Kylling med spidskål, billede 1 Kylling med spidskål, billede 2 Kylling med spidskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spidskål
600 g.kyllingefilet
500 g.små nye kartofler
500 g.grønne asparges
250 g.gulerødder
25 g.smør
 Timian, frisk
 
 Servering:
100 g.smør
 Dild, frisk
 
Opskrift:
Spidskålen kvartes og stokken skæres ud. Skår spidskålen i mundrette stykker ca. 4 cm. Kyllingen skæres også i mundrette stykker. Kartoflerne halveres. Skær det nederste af aspargesene som kasseres. Skær herefter aspargesene i ca. 3 cm. stykker. Gulerødder, gerne nye rives groft.

Kylling og kartofler svitses i smør. Tilsæt 1 spsk. vand samt timian, salt og peber. Småsimrer ca. 5 minutter under låg.

Tilsæt spidskålen og simrer endnu 10 minutter under låg.

Tilsæt så gulerødder og asparges og giv retten endnu 5 minutter.

Serveres med yderligere smør hvis man er til det, samt fintklippet dild.





karakterer:
Opskriften er vist 1056 gange,
og udskrevet 18 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu