Rabarberhorn
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smuldres i melet, gæren røres ud i lidt af kærnemælken, hvorefter alt blandes og æltes godt.
Dejen skal hvile ca 30 minutter
Marcipanremonce: Blødt smør, sukker og marcipan røres sammen til en ensartet masse. Rabarberne skæres i tynde skiver der vendes med sukker. Så udrulles dejen i 2 runde plader, der hver skæres i 8 trekanter. Smør marcipanremonce på det brede stykke. Dræn rabarberne for væde og fordel dem over marcipanremoncen. Hornene rulles fra den brede ende til små horn, der sættes på en smurt plade på snippen. Her efterhæver de et lunt sted 30-40 minutter. Pensles med æg og drysses med tesukker. Bager ca. 15-20 minutter ved stærk varme 200 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 240 gange,
og udskrevet 7 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne