Rabarberhorn

Rabarberhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Rabarberhorn, billede 4 Rabarberhorn, billede 1 Rabarberhorn, billede 2 Rabarberhorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.hvedemel
250 g.smør
1 dl.kærnemælk
25 g.gær
 
 Marcipanremonce:
50 g.ren rå marcipan
50 g.sukker
50 g.smør
 
125 g.rabarber
3 spsk.sukker
 
 Pensling:
1 æg
 
 Pynt:
 Perlesukker/Tesukker
 
Opskrift:
Smørret smuldres i melet, gæren røres ud i lidt af kærnemælken, hvorefter alt blandes og æltes godt. Dejen skal hvile ca 30 minutter

Marcipanremonce:
Blødt smør, sukker og marcipan røres sammen til en ensartet masse.

Rabarberne skæres i tynde skiver der vendes med sukker.

Så udrulles dejen i 2 runde plader, der hver skæres i 8 trekanter. Smør marcipanremonce på det brede stykke. Dræn rabarberne for væde og fordel dem over marcipanremoncen.

Hornene rulles fra den brede ende til små horn, der sættes på en smurt plade på snippen. Her efterhæver de et lunt sted 30-40 minutter.

Pensles med æg og drysses med tesukker.

Bager ca. 15-20 minutter ved stærk varme 200 grader C alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 235 gange,
og udskrevet 7 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu