Zaalouk - Marrokansk dip med tomater og aubergine
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring en gryde vand i kog, skold tomaterne heri og pil dem herefter.
Kvart tomaterne og fjern indmaden.
Skræl auberginerne, der må gerne side striber skal tilbage, og skær dem herefter i tern.
Alle ingredienser undtaget eddike kommes i en gryde og bring den i kog. Dæk med låg og lad den simre ved middel varme i ca. 20 minutter indtil auberginerne er kogt ud og reduceret betydelig. Tjek konsistensen, er den for tynd kan den koges lidt ekstra tid uden låg, er den for tør, kan der tilsættes ekstra vand. Tilsæt eddike og mos til ønsket konsistens med en gaffel eller bagsiden af en ske. Serveres med en skive ristet brød et skvæt olivenolie og evt. et drys koriander og paprika. |
|
Opskriften er vist 802 gange,
og udskrevet 22 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne