Tirosalata – Græsk fetadip
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Der skal bruges græsk feta og ikke den danske salatost til denne ret.
Fetaen smuldres eller rives i en skål. Tilsæt ricottaost, finthakket peberfrugt, presset hvidløg, peber, olivenolie, eddike og oregano. Det hele blandes sammen med en ske. Smag til med peber og hvidløg. Vi bruger ikke salt da fetaen er rigeligt salt i sig selv. Kan ved anretning pyntes med peberfrugt og olivenolie. Den kan opbevares i køleskab i flere dage. Tips: Også kendt som Htipiti |
|
Opskriften er vist 651 gange,
og udskrevet 16 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne