Tirosalata – Græsk fetadip

Tirosalata – Græsk fetadip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Tirosalata – Græsk fetadip, billede 4 Tirosalata – Græsk fetadip, billede 1 Tirosalata – Græsk fetadip, billede 2 Tirosalata – Græsk fetadip, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.græsk feta
250 g.ricottaost
30 g.grøn peberfrugt
1 fedhvidløg
0.5 tsk.sort peber
3 spsk.olivenolie
1 spsk.eddike
0.25 tsk.oregano, tørret
 
Opskrift:
Der skal bruges græsk feta og ikke den danske salatost til denne ret.

Fetaen smuldres eller rives i en skål. Tilsæt ricottaost, finthakket peberfrugt, presset hvidløg, peber, olivenolie, eddike og oregano. Det hele blandes sammen med en ske.

Smag til med peber og hvidløg. Vi bruger ikke salt da fetaen er rigeligt salt i sig selv.

Kan ved anretning pyntes med peberfrugt og olivenolie.

Den kan opbevares i køleskab i flere dage.

Tips:

Også kendt som Htipiti





karakterer:
Opskriften er vist 470 gange,
og udskrevet 9 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu