Fenkata – Maltesisk kaningryderet
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olien i en gryde ved middel varme.
Svits kanin i stykker, hakket løg og hvidløg i den varme olie indtil kaninen er brunet godt af.
Rør rødvin, laurbærblad, bouillonterning, muskat, tomatpure og sukker i. Tilsæt kartofler i stykker hvis store, gulerødder i tern og ærter. Hæld nok vand over, indtil det dækker ca. 5 dl. Brin gryden i kog, skru ned og lad det simrer indtil kartoflerne er gennemstegte ca. 45-60 minutter. Kom ekstra vand på undervejs efter behov, vi brugte tæt på 1 liter vand i alt. Tips: Brug en fast kartoffel som ikke koger ud |
|
Opskriften er vist 900 gange,
og udskrevet 13 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne