Fenkata – Maltesisk kaningryderet

Fenkata – Maltesisk kaningryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Fenkata – Maltesisk kaningryderet, billede 4 Fenkata – Maltesisk kaningryderet, billede 1 Fenkata – Maltesisk kaningryderet, billede 2 Fenkata – Maltesisk kaningryderet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl.Olie
500 g.kanin med ben
150 g.løg
3 fedhvidløg
 
1.5 dl.rødvin
1 laurbærblad
1 bouillonterning, okse
0.25 tsk.muskat, stødt
70 g.tomatpure, koncentreret
0.25 tsk.sukker
 
400 g.kartofler
2 gulerødder
100 g.ærter
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olien i en gryde ved middel varme. Svits kanin i stykker, hakket løg og hvidløg i den varme olie indtil kaninen er brunet godt af.

Rør rødvin, laurbærblad, bouillonterning, muskat, tomatpure og sukker i.

Tilsæt kartofler i stykker hvis store, gulerødder i tern og ærter. Hæld nok vand over, indtil det dækker ca. 5 dl. Brin gryden i kog, skru ned og lad det simrer indtil kartoflerne er gennemstegte ca. 45-60 minutter.

Kom ekstra vand på undervejs efter behov, vi brugte tæt på 1 liter vand i alt.

Tips:

Brug en fast kartoffel som ikke koger ud





karakterer:
Opskriften er vist 772 gange,
og udskrevet 13 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu