Solbær sorbetis
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyl solbærrene, varm dem med det vand der hænger ved, til der næsten når kogepunktet. Pureres gennem en sigte. Sukker og vand blandes i en gryde og koger til sukkeret er smeltet. Sukkerlagen tilsættes den udblødte husblas og solbærmosen smages til med citronsaft. Blandingen afkøles, sættes i fryseren. Rør af og til i sorbet'en. Når massen er som grødis, piskes æggehviderne og massen røres i æggehviderne. Sorbet'en hældes i en form eller skål og fryses færdig - det tager 4-5 timer.
|
|
Opskriften er vist 24300 gange,
og udskrevet 645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2015-09-05 17:50:11 Smager fantastisk. mathilde - 2009-08-01 18:41:29 er den ikke rart kompliseret?? Leif - 2008-04-20 16:29:09 ja det kan den sagtens, Noamat! noamat - 2008-04-18 10:40:35 Kan sorbet is laves flere dage før den skal bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne