Kold vegansk kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Per K. Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne med skræl, lad dem køle af og pil dem.
Dressing: Riv løg på et rivejern, kom creme fraiche, mayonnaise, sennep, løg, salt og peber i en stor skål. evt. purløg, efter smag. Bland det hele godt sammen. Tilsæt kartofler skåret i tern, radisser og bladselleri skåret i skiver. Mix det hele og lad det trække en times tid. Pynt med purløg. Tips: Andre forslag på veganske kartoffelsalater: Marineret kartoffelsalat Kold kartoffelsalat i sur sød marinade |
|
Opskriften er vist 1324 gange,
og udskrevet 13 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne