Peach cobbler
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 180 grader C alm. ovn.
Smør et ildfast fad eller bradepande med lidt smør, og læg derefter de afdryppede ferskner som er skåret i skiver i bunden. Drys med 2 spsk. rørsukker ingefær og stil til side. Dej: Kom mel, resterende sukker, bagepulver, kanel og en knivspids salt i en foodprocessor. Pisk, indtil det er blandet, tilsæt derefter terninger af smør, puls, indtil blandingen ligner brødkrummer, tilsæt derefter ægget og fortsæt med at blæse, indtil det samles til en tyk dej. Hæld dejen i klatter oven på fersknerne, så du får et godt dække, men lad nogle huller være, så dejen kan brede sig ud i. Drys med lidt flormelis og bag i 40 minutter, indtil de er gyldne. Server med kugler vaniljeis |
|
Opskriften er vist 789 gange,
og udskrevet 7 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne