Peach cobbler

Peach cobbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Peach cobbler, billede 4 Peach cobbler, billede 1 Peach cobbler, billede 2 Peach cobbler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds. Fersken, konserves 480g 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
2 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
   
  Dej:
120 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  vaniljeis til servering
   
Opskrift:
Forvarm ovnen til 180 grader C alm. ovn.

Smør et ildfast fad eller bradepande med lidt smør, og læg derefter de afdryppede ferskner som er skåret i skiver i bunden. Drys med 2 spsk. rørsukker ingefær og stil til side.

Dej:
Kom mel, resterende sukker, bagepulver, kanel og en knivspids salt i en foodprocessor. Pisk, indtil det er blandet, tilsæt derefter terninger af smør, puls, indtil blandingen ligner brødkrummer, tilsæt derefter ægget og fortsæt med at blæse, indtil det samles til en tyk dej.

Hæld dejen i klatter oven på fersknerne, så du får et godt dække, men lad nogle huller være, så dejen kan brede sig ud i. Drys med lidt flormelis og bag i 40 minutter, indtil de er gyldne.

Server med kugler vaniljeis





karakterer:
Opskriften er vist 789 gange,
og udskrevet 7 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11197 (2666 kcal)
KJ pr. Pers. 2799 (666 kcal)
Vægt ialt 996 gram
Vægt pr. Pers. 249 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1123 KJ (267 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 13.3 gram
Kulhydrat 35.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu