Kylling piccata

Kylling piccata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kylling piccata, billede 4 Kylling piccata, billede 1 Kylling piccata, billede 2 Kylling piccata, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Panering
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Sauce:
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Bank kyllingebrystfiletterne let, eller skær det til så det har en ens tykkelse. Krydder kyllingestykkerne med salt og peber.

Panering:
Bland mel og fintrevet parmesanost.
Vend det først i melblanding, så i sammenpisket æg og så igen i melblandingen.

Steg kyllingestykkerne i halvt, smør og olie 4-5 minutter på hver side.
Tag kødet op og hold det varmt.

Tilsæt lidt mel til stegeskyen og pisk det godt sammen. Tilsæt hønsebouillon lidt efter lidt under konstant omrøring. Tilsæt citronsaft, kapers og hvidvin og lad det simre i ca. 3 minutter, pisk af og til. Smag til med salt og peber.

Server evt. med løse ris, drys med hakket persille, og nogle citronskiver til pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 1450 gange,
og udskrevet 25 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5431 (1293 kcal)
KJ pr. Pers. 1357 (323 kcal)
Vægt ialt 1201 gram
Vægt pr. Pers. 300 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 452 KJ (107 kcal)
Protein 14.9 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu