Chiagrød
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Bland chiafrø og mælk i et glas eller lille skål og rør rundt 1-2 minutter inden det sættes i køleskab.
Lad det stå natten over, mindst 8 timer.
Rør godt igennem og tilsæt vaniljesukker og smag til med honning inden servering. |
|
Opskriften er vist 189 gange,
og udskrevet 2 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne