Meatzza
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hakkede oksekød røres let med revet parmesan, rasp, hakket persille, æg og presset hvidløg.
Krydr salt og peber.
Fordel kødet i en cirkel på en bageplade beklædt med bagepapir. Sauce: Hæld de hakkede tomater i en sigte og lad dem dryppe godt af, tryk ikke på dem. Bland dem med presset hvidløg, oregano, salt og peber. Fordel saucen oven på kødet. Skær den friske mozzarella i skiver og fordel dem på toppen. Bages i 20-25 minutter i en forvarmet ovn ved 220 grader C. Pynt den med frisk basilikum. Skæres i skiver som med pizza. |
|
Opskriften er vist 925 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne