Rosmarinsorbet
Hovedingrediens : Krydderurter - Rosmarin Indsendt : Red : |
|
|
Vand og sukker koges i ca. 5 minutter, hvorefter den friske rosmarin tilsættes og koger videre i ca. 5 minutter. Herefter sigtes lagen over i en anden gryde, hvorefter hvidvin og citronsaft tilsættes.
Sorbeten røres i sorbetmaskine eller i en skål, der en sat ned i en større gryde med isterninger blandet med salt. Det er vigtigt, at man under hele processen rører med en gummiskraber eller grydeske, så isen ikke krystalliserer. Når sorbeten har fået en softice-lignende konsistens, hældes den over i en form og hærdes i en almindelig fryser. Efter hærdningen kan man kugle den op og servere den i et glas. |
|
Opskriften er vist 11946 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne