Rosmarinsorbet

Rosmarinsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Krydderurter - Rosmarin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 kvistefrisk rosmarin
5 dl.vand
250 g.sukker
1 dl.hvidvin
1 citron, saften heraf
 
Opskrift:
Vand og sukker koges i ca. 5 minutter, hvorefter den friske rosmarin tilsættes og koger videre i ca. 5 minutter. Herefter sigtes lagen over i en anden gryde, hvorefter hvidvin og citronsaft tilsættes.

Sorbeten røres i sorbetmaskine eller i en skål, der en sat ned i en større gryde med isterninger blandet med salt. Det er vigtigt, at man under hele processen rører med en gummiskraber eller grydeske, så isen ikke krystalliserer.

Når sorbeten har fået en softice-lignende konsistens, hældes den over i en form og hærdes i en almindelig fryser.

Efter hærdningen kan man kugle den op og servere den i et glas.





karakterer:
Opskriften er vist 11946 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu