Blomkålstzatziki
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil de grønne blade af blomkålen, og riv den så groft, stokken kan også rives med.
Dressing: Den drænede yoghurt røres med presset hvidløg, finthakket persille, salt og peber. Vend den revet blomkål i dressingen, ved anretning kan der pyntes med lidt persille. Kan serveres straks eller stilles i køleskabet til senere servering. |
|
Opskriften er vist 5732 gange,
og udskrevet 52 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne