Beluga bolognese
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg, porre, gulerødder og bladselleri skæres eller hakkes fint.
Varm olien og svits grønsagerne samt oregano og timian godt heri. Kom så hvidløg i og svits med kort inden tomater, tomatpure, belugalinser tilsættes sammen med vandet og bring i kog. Småkoger ca. 30 minutter, tilsæt ekstra væde efter behov. Smag til med salt og peber og server med kogt spaghetti. |
|
Opskriften er vist 1953 gange,
og udskrevet 16 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne