Rødbedesorbet
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Sukkerlage:
Blandingen koges op og afkøles. Marengsmasse: Æggehvider og flormelis piskes sejt (ca. 3 min.), til sidst piskes citrondråber ind i massen. Anvendes umiddelbart efter. Sorbet: Start med at skrælle citronskallen fint - gem til senere. Smag rødbede- og citronsaft til med sukkerlagen og begynd at fryse sorbeten. Skær citronskallerne i meget tynde strimler og kog dem op 3 gange i koldt vand eller til de er møre og ikke bitre. Vend marengsmassen i. Kugl sorbet'en op og læg citronstrimlerne i portionsskåle. |
|
Opskriften er vist 14784 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-08-21 18:48:08 Vil tror at der menes saft fra presset rødbede. mete - 2010-03-05 08:54:33 "saft af" rødbeder - er det kogevand eller er det presset juice? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne