Torskeloins i ovn
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torskeloins skæres i ca. 200 gram stykker, krydres med salt og peber.
Omvikles med Seranoskinke 2 stykker pr torskeloins.
Lægges på en bageplade med smurt bagepapir og bages ved 200 grader C. alm. ovn ca. 15 minutter.
I mellemtiden renses spinaten i flere hold koldt vand, dryppes/duppes godt tør. Champignon renses og kvartes og ristes godt på en pande i smørret, tilsæt så spinaten, evt. af nogle gange, den falder hurtig sammen. Serveres med kartofler, vi har brugt hasselback kartofler men kogte kartofler er også fine. En Hollandaise sauce kan serveres til. Tips: Torskeloins er det tykke stykke og fineste af torskefileten, nogen kalder det også for torskens mørbrad. |
|
Opskriften er vist 1248 gange,
og udskrevet 21 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne