Æg en cocotte Josephine
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se opskrift på supreme sauce her
Rens champignonerne og hak dem fint. Fordel dem i 4 smurte cocotter. Slå et æg ud i hver cocotte og fordel 2 spsk. supreme sauce over. Sættes i vandbad i en gryde med låg ca. 2 minutter. Bagefter drysses med revet parmesan og sættes i ovnen på næstøverste rille under grill og grill til osten er gylden, hold godt øje. Æggeblommen skal stadig være blød, som blødkogt æg |
|
Opskriften er vist 423 gange,
og udskrevet 6 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne