Æg en cocotte Josephine

Æg en cocotte Josephine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Æg en cocotte Josephine, billede 4 Æg en cocotte Josephine, billede 1 Æg en cocotte Josephine, billede 2 Æg en cocotte Josephine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.champignon
4 æg
 salt
 peber
 
8 spsk.supreme sauce
 
 revet parmesan
 
Opskrift:
Se opskrift på supreme sauce her

Rens champignonerne og hak dem fint. Fordel dem i 4 smurte cocotter.

Slå et æg ud i hver cocotte og fordel 2 spsk. supreme sauce over.

Sættes i vandbad i en gryde med låg ca. 2 minutter.

Bagefter drysses med revet parmesan og sættes i ovnen på næstøverste rille under grill og grill til osten er gylden, hold godt øje.

Æggeblommen skal stadig være blød, som blødkogt æg





karakterer:
Opskriften er vist 423 gange,
og udskrevet 6 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu