Supreme sauce

Supreme sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Supreme sauce, billede 4 Supreme sauce, billede 1 Supreme sauce, billede 2 Supreme sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Veloute:
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
5 dl.hønsebouillon
 
 Supreme sauce:
2 spsk.piskefløde
 citronsaft
30 g.smør
 
Opskrift:
Supreme sauce laves på bund af velout som er en jævnet hønsebouillon.

Velout:
Smelt smørret i en lille gryde. Når det er bruset af tilsættes melet som røres godt ind inden bouillonen tilsættes lidet efter lidt under konstant omrøring.

Supreme sauce:
Tilsæt nu piskefløde og citronsaft. Rør koldt smør heri.





karakterer:
Opskriften er vist 1870 gange,
og udskrevet 12 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu