Supreme sauce
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Supreme sauce laves på bund af velout som er en jævnet hønsebouillon.
Velout: Smelt smørret i en lille gryde. Når det er bruset af tilsættes melet som røres godt ind inden bouillonen tilsættes lidet efter lidt under konstant omrøring. Supreme sauce: Tilsæt nu piskefløde og citronsaft. Rør koldt smør heri. |
|
Opskriften er vist 2042 gange,
og udskrevet 20 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne