Kylling Marsala
Fryseegnet : Ved ikke? Indsendt af : Steen Tage Wichmann Indsendt : Red : |
|
|
Hver kyllingebrystfilét flækkes til 2 stykker der bankes lidt flade under et stykke plastik. Krydres med salt & peber vendes i mel. Olivenolie & 25g smør bruses op i en dyb pande der kan indeholde hele retten hvor filéterne steges gyldne ca. 4-5 minutter på hver side og sættes til side. De sidste 25g smør kommes på panden det finthakkede løg svitses klare i smørret 3-4 minutter finthakket eller knust hvidløg kommes på panden sammen med de skiveskårne champignons og steges 6-7 minutter 1 glas 25cl Marsala hedvin kommes på panden og koger lidt ind hønseboullion kommes på anden der drysses med mel til at jævne saucen og fløde eller creme fraiche kommes i og de tilsidesatte brystfiléter kommes nu i saucen med champignons og varmes igennem. der drysses med persille inden servering. Traditionelt hører der pasta eller ris til, jeg og familien spiste nu stegte bådkartofler til. Anyway det var 1ste gang jeg lavede denne her kyllingeret og det bliver absolut ikke sidste gang da det smager afsindigt godt. Og Chicken Marsala er åbenbart en gammel Italiensk ret der findes i mange versioner på youtube men det her er nu min version af "kylling Marsala"
|
|
Opskriften er vist 266 gange,
og udskrevet 6 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Cl - 2024-10-11 19:51:17 Mængden Marsala i denne opskrift er alt for lille. Rick Stein angiver i sin opskrift 250 ml, dvs det tidobbelte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne