De mest lækre koldhævet rundstykker

De mest lækre koldhævet rundstykker , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Jens

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 g.Gær
250 g.vand
420 g.hvedemel
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 spsk.raps eller solsikkeolie
 
 skål med blåbirkes
 
Opskrift:
Opløs gæren i lunket vand
tilsæt resten af ingredienser og rør gerne med røremaskinen i 5 min. (den skal slippe skålen), ellers tilsæt mere mel.

Form dej som en rulle.
Del i 8 lige stykker
trille den rund
pensles med vand og trille oversiden rund i birkes

Nu ligger du rundstykker i en springform 28 cm med bagepapir i bunden
De skal ikke røre hinanden.
Afdæk med låg eller sølvpapir og kom med de samme i køleskabet.

Dagen efter tage du låget af og sætter springform i kold ovn ved 200 grader uden varmluft og bager den omkring 35 min plus/minus 7 min, indtil til er gyldent. Bagetid kan variere meget fra ovn til ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 342 gange,
og udskrevet 5 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (51 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu