De mest lækre koldhævet rundstykker
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Jens Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i lunket vand
tilsæt resten af ingredienser og rør gerne med røremaskinen i 5 min. (den skal slippe skålen), ellers tilsæt mere mel. Form dej som en rulle. Del i 8 lige stykker trille den rund pensles med vand og trille oversiden rund i birkes Nu ligger du rundstykker i en springform 28 cm med bagepapir i bunden De skal ikke røre hinanden. Afdæk med låg eller sølvpapir og kom med de samme i køleskabet. Dagen efter tage du låget af og sætter springform i kold ovn ved 200 grader uden varmluft og bager den omkring 35 min plus/minus 7 min, indtil til er gyldent. Bagetid kan variere meget fra ovn til ovn. |
|
Opskriften er vist 342 gange,
og udskrevet 5 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne