Nigellas pasionsfrugtis med kokoskaramel
Fryseegnet : ja Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : Red : |
|
|
Skrab indholdet ud af pasionsfrugterne
vend det i den let piskede fløde med likør og de knuste marengs Hæld massen i en passende foliebeklædt form og frys i 24 timer Sovs: kom smør, sukker og farin i en gryde og lad det smelte til en karamel Tilsæt kokosfløde/mælk og lad det simre til det ikke sprutter mere Skær isen i skiver og server med sovsen |
|
Opskriften er vist 115 gange,
og udskrevet 17 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne